Με μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο»

27 Μαΐου, 2024 13:37

Σε μια κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, παίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαΐου η παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο», από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής, σε σκηνοθεσία του Μπάμπη Κλαλιώτη.

Η παράσταση ενθουσίασε το κοινό και στο τέλος ηθοποιοί και σκηνοθέτης καταχειροκροτήθηκαν.

Μετά το πέρας της παράστασης ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου ανέφερε πως το έργο είναι διδακτικό και επίκαιρο γιατί δυστυχώς οι πολιτικές που εφαρμόζονται μέχρι τώρα δείχνουν ότι δεν υπάρχει φιλότιμο και έχουν ως αποτέλεσμα άνθρωποι να πνίγονται, να καίγονται, να σκοτώνονται σε συγκρούσεις τραίνων, να ταλαιπωρούνται στα ράντζα των νοσοκομείων, διαιωνίζοντας αυτήν την κατάσταση της απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής. Συνεχάρη επίσης τους ηθοποιούς και το σκηνοθέτη για την προσπάθεια και το πολύ καλό αποτέλεσμα που παρουσίασαν, αλλά και συνολικότερα το Κέντρο Λαογραφίας και τον πρόεδρο Γιώργο Καλογράνα για τις πολύ καλές και ποιοτικές εκδηλώσεις που παρουσιάζει.

Παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Βελέντζα, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σταθάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Ντηνιακός, Βασίλης Τσίτσος και Αγγελική Ρηγάκη – Γκανά.