Αποφάσεις 17ης τακτικής Συνεδρίασης Ο.Ε -2023-

142/2023 : Έγκριση Πρακτικών για την Αξιολόγηση Δικαιολογητικών Συμμετοχής, Τεχνικών Προσφορών, Οικονομικών προσφορών και ορισμού Οριστικών Αναδόχων για τον ανοικτό (ηλεκτρονικό) διαγωνισμό με τίτλο «Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστημάτων Έξυπνης Πόλης και Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Χαϊδαρίου».

143/2023 : Έγκριση Πρακτικών ελέγχου Οικονομικών Προσφορών και Δικαιολογητικών κατακύρωσης για τον Ανοικτό Διαγωνισμό άνω των ορίων για την παροχή υπηρεσιών «Προμήθεια e-πλατφόρμας για την οικονομική ανάπτυξη και την προβολή της επιχειρηματικής – τουριστικής δραστηριότητας και πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Χαϊδαρίου» (Υποέργο _ 2 στο πλαίσιο της Πράξης «Ψηφιακές υπηρεσίες Δήμου Χαϊδαρίου» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας «Ψηφιακή Σύγκλιση».

144/2023 : Έγκριση Πρακτικών Αξιολόγησης Δικαιολογητικών κατακύρωσης για τον Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό άνω
των ορίων με τίτλο «Προμήθεια Εξοπλισμού συλλογής, μεταφοράς, επιτόπιας επεξεργασίας και λοιπού υποστηρικτικού εξοπλισμού για την εφαρμογή Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Βιοαποβλήτων (ΒΑ Οικιακής προέλευσης και προσομοιαζόντων και ΒΑ Πρασίνου) του Δήμου Χαϊδαρίου». Αρ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΣΗΔΗΣ 159432.